Naaien met de naaimachine

Cursus naaien                  

Je wilt al heel lang eens leren naaien, maar het komt er niet van, of je hebt al enige ervaring met de naaimachine, maar loop je steeds vast in het project of met de machine?
Dan is dit de cursus voor jou. Tijdens de eerste les maak je kennis met de naaimachine en naai je al een etuitje van je ‘proeflapje’.  Mèt voering en rits. Ja heus, je kán het…………

Daarna geef je zelf aan, wat je zou willen maken.

Degene die deze basis al onder de knie hebben, (intermediates) kunnen ook met hun eigen vragen komen .

Ervaring: Je hebt geen ervaring nodig met de naaimachine om aan deze cursus mee te kunnen doen.
Prijs: € 80 voor 4 lessen van 2 uur.
Deze prijs is inclusief het gebruik van de naaimachines en naaigereedschappen, de benodigde stof voor een proef-werk, andere benodigde materialen, thee en wat lekkers. Uiteraard mag je ook zelf stof meenemen die je mooi vindt, zodat je zeker weet dat wat je maakt in jouw smaak is. Als je een eigen naaimachine hebt die niet ouder is dan 5 jaar mag je die ook meenemen. Neem dan ook de handleiding mee.

Voor kids, zie link        


Workshop naaien

Een keer in de maand kun je een losse les meedoen van 3 uur. Daarin doen we hetzelfde als in de cursus. Als beginnende beginner maak je kennis met de naaimachine en maak je in deze workshop al een etuitje met rits en voering.

Heb je al wat ervaring dan maak je wat je zelf kiest. Weet je nog niet wat je zou willen/kunnen dan is hier veel inspiratie te halen.

Een workshop van 3 uur kost €35.50 inclusief gebruik machine en materialen. Koffie,thee plus…

 

aanmelden via: miekeder@gmail.com zie contact