Kids Lessen

Naaien op de naaimachine                            vanaf 7 jaar

Jong geleerd, is oud gedaan en dat geldt ook voor omgaan met de naaimachine! Doe daarom mee met deze 4-weekse cursus Naaien met de naaimachine voor Kids vanaf 6-7 jaar (let op: om de week les!).

Je img_5737gaat zelf aan de slag en leert hoe je zelf dingen kunt naaien. Bijvoorbeeld een knuffel, kussen, tas of kledingstuk. Eerst maak je kennis met de naaimachine en ook met naald en draad. Daarna leer je stof knippen en hoe je moet spelden. En gaat er direct mee aan de slag. Weet je al een beetje hoe je moet naaien dan mag je ook zelf een project bedenken.

De kinderen krijgen professionele begeleiding maar doen het werk uiteindelijk helemaal zelf. De lessen zijn educatief, creatief en technisch (vaardigheden) en ook toegankelijk en heel gezellig!

Wat neem je mee? De eerste les hoef je nog niets mee te brengen. De naaimachines staan klaar en alle gereedschappen (zoals een goede stofschaar, naalden, spelden en garen) zijn aanwezig. Vanaf de tweede les breng je zelf stof mee als je echt een bepaalde kleur of print wilt hebben. Jij weet tenslotte zelf het beste wat je mooi / leuk vindt! In het begin is een meter vaak meer dan genoeg. Neem in het begin geen stretchstof (stof waar rek in zit) mee, want dat is nog te moeilijk. We bespreken aan het eind van iedere les wat je de volgende les nodig hebt en meebrengt. Heb je een eigen naaimachine? Dan mag je die vanaf de tweede les ook meebrengen. Leer je meteen hoe  deze werkt en kun je ook lekker thuis aan de slag.

Prijs: 55.00 euro voor 4 lessen inclusief het gebruik van de naaimachines en basismaterialen, thee en iets lekkers!

Lesdagen
Kids maandag van kwart voor 4 tot kwart voor 6. Om de week:

Kids donderdag kwart voor 4 tot kwart voor 6. Om de week

Ben je een keer verhinderd, dan mag je deze inhalen door bij het andere groepje aan te sluiten.